2012/05/22

ennakkotehtävä - Super EditionThe word 'super' derives from two things today. Firstly I got an exam invitation letter from the last school I applied to, School of Arts, Design and Architecture! Happy happy! Secondly the word 'super' is for the amount of the following photos and the time spent on editing them. If you own a crappy camera, you have to retouch the images and nothing changes that fact, ever. At least that's how it goes for me, damn you perfectionism. Oh well.


This photo of me was originally taken for this CULT magazine, not for the layout of the Metropolia motivation letter. Feather earrings are somewhat my trademark. Now BAM, here's my fanzine:I came across a little accident which almost caused me a trauma. I noticed at the printing place that the title font is incorrect throughout the whole magazine. In the upper pic you can see how it should've looked like.


I also made a card with info graphics which was required in the assignment.All this took many long hours. I'm happy that all the work paid off.


The horizontal pics can be viewed more closely with a click. Now let's hope I rock in the exams!! :) :)

13 kommenttia:

 1. Toi kansi on USKOMATTOMAN hieno!
  Jos eivät ota sua niin ovat täysiä idiootteja sanon vaan. :) Tsemppiä valintakokeisiin.

  VastaaPoista
 2. Koko lehti on USKOMATTOMAN hieno! :)

  VastaaPoista
 3. Waaaah, tämä on vaan aivan mahtava! <3

  VastaaPoista
 4. Siis täh, ethän sä tarvii mitään koulutusta!!!! Mitä ne voi sulle opettaa? Mahtavaa Amanda!

  -Weera

  VastaaPoista
 5. googletin graafisen suunnittelut ennakkotehtävät ja tänne päädyin. USKOMATTOMAN hienot olet tehnyt! Ootko kaiken keksinyt ja kehitellyt itse? Piirtänyt kartan ja lehteen kaikki kuvitukset jne? En voi muuta kuin ihailla ja ihmetellä. Pääsithän sisään?


  -milena

  VastaaPoista
 6. Kiitos tuhannesti kommentista! Ihanaa, että oot löytäny tiesi tänne mun blogiin. :) Koko paketti ja lehden sisältö on itse suunniteltu ja mietitty, oon aikas tarkka aina siitä, että jälki on omannäköistäni. Parista jutusta tosin en ota credittiä. Tosiaan se karttakuva Helsingistä on hyvin vanha, ei itsetekemäni. Lisäksi tuo puinen taustakuva tuossa apinalaatikon yhteydessä on ilmaisesta kuvapankinsta (toimii siis vain taustana). Kuitenkin mm. fontin suunnittelin ihan omin päin tohon mustalle alueelle siihen päälle. Kuvitukset myöskin omasta kynästä. Ja vastaus kysymykseesi: en päässyt Taikkiin sisään, mutta olin valintakokeiden viimeisessä osassa. Tällä hetkellä opiskelen muotoilua Metropoliassa. Aika näyttää minne tie vie. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos että vastasit! Jään tosiaan innolla seurailemaan blogiasi ;) Ja nyt täytyy sanoa että olin oikeastaan aivan varma että opiskelet jo taikissa.. Olet niin taitava! nyt iski sellainen pieni masennus taikin suhteen että ei sinne näköjään kukaan pääse sisään. Tiedän että mulla on näkemystä ja intohimoa, mutta voipi sitten olla ettei osaamista tarpeeksi.. Ootko tykänny metropoliasta? :) eikös sielläkin oo graafista suunnittelua?!

   Poista
  2. Tosi mukavaa että jäät seurailemaan, kiitos ja tervetuloa. :) Ootko itse hakenut myös tonne graafiseen suunnitteluun? Mulla on jotenkin takki tyhjänä ton Taikin kanssa, mutta toivotan ehdotonta tsemppiä, jos sinne haet/pääset! Metropolia on kyllä jees, mitä nyt osaan muutaman ensimmäisen viikon osalta sanoa - oon siis tekstiilisuunnittelun linjalla, kun graafinen ei Metropoliaankaan natsannu. Hain ja pääsin kokeisiin, muttamutta... Enpä tiedä, mihin homma tyssäs :D

   Poista
 7. Hei mun on nyt ihan pakko kysyä kun tänään pohdittiin tota Taikin tehtävää koulussa, että sisällytitkö ton infografiikka-liitteen siihen annettuun sivumäärään? On kyllä upea työ kokonaisuudessaan :)

  VastaaPoista
 8. Jaa niin. 8 sivuahan mulla oli tuo itse lehtiosuus ja 12 tulee periaatteessa sitten, kun mukaan lasketaan myös liite. Mutta siis liite on liite, että en tiedä miten niitä sivuja sitten ruoditaan. Muistaakseni viimevuonna oli nuo samat sivumäärät.

  Ja tattista :)

  VastaaPoista
 9. Moi kaikki!

  Tämä postaus näyttäis olevan edelleen mun blogin klikatuin, joten tuoreimmille kävijöille infona: viimeisin ja täten myös mun viimeinen Taikin kandidaattiohjelman graafisen suunnittelun ennakkotehtävä löytyy linkillä http://neophyte-blog.blogspot.fi/2013/05/aalto-zine-2013.html ja tuosta vuoden 2013 ennakkotehtävästä sanottiin haastattelussa, että "vakuuttava" - eli JES, jäin tuotoksellani pisteen päähän varasijasta (top20:een mukavasti kumminkin).

  Teen nykyisin freelancerina graafista suunnittelua muotoilun opintojeni ohessa. Mutta muistakaa kaverit, että kyllä tuohon kouluun voi päästä aivan kuka tahansa sisään, joten kaikille hakijoille aivan hurjana tsemppiä!

  Terv. Amanda

  VastaaPoista