2011/08/25

Make Up Bible is here!



Make Up Bible is a great demonstration of Finnish woman power! Go Mariela! :D


Eikös ole raikas kansi! Maanantaista 29.8. alkaen Make Up Bible löytyy Sokosten kauneusosastoilta, Emotion-myymälöistä kautta maan sekä kirjakaupoista. Make Up Bible on suunnattu kaikille naisille iästä riippumatta! Ja opuksesta löytyy varmasti myös aivan kaikki meikin ja kauneuden saloista. Sopii passelisti vaikka lahjaksi ystävälle, siskolle tai äidille!


Itsekin aion saada kirjan vielä otteeseeni sairaslomasta huolimatta! Kirjan kutsuvierasjulkkarit olivat eilen - tiimi sekä mallit viettivät iltaa juhlatunnelmissaOlin myös kutsuttu ja täysillä menossa, mutta harmittavasti olen onnistunut nyrjäyttämään nilkkani, enkä siksi voinut osallistua. Mutta mikä minusta on ilahduttavaa: kaikki kirjan mallit eivät suinkaan ole mallitoimistojen listoilla vaan muuten vain kauniita, ihania, suomalaisia naisia. Huomasin tänään Pupulandia -blogissa kuvan aukeamasta, jonka oikean sivun yläkulmasta löytyy kuvani. Ja Pupulandiasta löytyy lisää ihania kuvia. :)



Nettisivuilla on näytillä muuten iloisen piristävä videopätkä kirjan tekovaiheista "dehind the scenes". Kannattaa käydä katsomassa! :D


4 kommenttia: