2011/04/15

THE ennakkotehtäväpostaus

Vein ennakkotehtävät maanantaina, toiseksiviimeisenä hakupäivänä. Hain tosiaan Metropoliaan ja Taideteolliseen korkeakouluun, kummassakin kohteena graafinen suunnittelu. Tämän HEOn jälkeen olen vakuuttunut siitä, että grasuilu on mua varten. ELI. Tässä Metropolian tehtävät 2 (neljän kuvan sarja tekstin pohjalta) sekä 3 ("älä kaahaa" -juliste nuorelle kuskille).

 Tässä muutama kuva matkan varrelta... Klikkaa ihmeessä isommaksi. :)

Julisteen värit saattaa näkyä teidän näytöillä vähän miten sattuu, koska alkuperäinen on tehty cmyk -värimuotoon ja homma kusahtaa aina vähän kun sen muuttaa rgb:ksi ja laittaa tänne... Kirkkaat värit kuuluukin olla, mutta en vastaa siitä, jos ne tässä on aivan ahterillaan. Blame the system. Mutta mutta, sitten on vuorossa Taikin portfolio, josta en aio laittaa joka ikistä aukeamaa, mutta pari kumminkin. Päädyin yksinkertaistetumpaan lookiin kuin mitä alkujaan suunnittelin (aloitin koko homman kerran alusta). Tässä tulee:Kokonaisuus noudatteli samaa linjaa, välissä oli aukeamalla kuva vaakasuorassa, joten nivaskaa pitää kääntää. Yhdessä kohtaa oli tuo graafinen elementti samassa värissä kuin kannessa (osa 2, ne tietää, jotka perehtyivät tehtävänantoon). Ja halusin ISOJA kuvia ja tilaa hengittää! Toivottavasti raati tykkää, täällä sitten saan hepuleita jos pääsen kokeisiin. Huoh.


// Lisäys 26.5.2011 Ei kutsua Metropolian kokeisiin.
// Lisäys 27.5.2011 Ei kutsua myöskään Taikin kokeisiin. Ja eikun korkilla seinää sit vaan.

7 kommenttia:

 1. inhottavaa kun vastassa on noin taitavia ihmisiä. masennun ja ahdstun, mut on kyl kaikki mahollinen tuki sun puolella! onnea ja menestystä!

  VastaaPoista
 2. Maria, suhtaudun itsekin varmuuden vuoksi hyvin varauksella, ikinä ei voi tietää mitä raadin päässä liikkuu!! Ja mulla on KAIKKI mahdollinen tuki sulle aswell <3 plus hei kahville!

  VastaaPoista
 3. ÄLÄ MASENNU ÄLÄ AHDISTU!! :C

  VastaaPoista
 4. Amanda, toivon että pääset!!! Olet niin taitava!!! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 5. Hei, miten oot tehny tuon "älä kaahaa" -julisteen tai millä ohjelmalla? Oon hakemas tänä keväänä kans tuohon koulutukseen ja oon miettiny että tuollaisia juttuja en ainakaan osaa tehdä. Kiitos jos ehdit vastailla :)

  VastaaPoista
 6. Moikka. Piirsin ensin ihan vaan tussilla ja sen jälkeen vektoroin skannatun piirroksen Illustratorilla. Oon hankkinut Adoben CS5 -ohjelmapaketin sillon kun olin kansanopistossa graafista suunnittelua opiskelemassa. Tullut kyllä hyötykäyttöön noi työkalut. :) Tsemppiä sulle hakuihin!

  VastaaPoista