2011/02/04

SUMO!


SIISTEIN asia tänä vuonna! Sumo Paint on suomalaisten (!) kehittämä kuvankäsittelyohjelma, jota voi käyttää ilmaiseksi netissä. Vähän kuin Photoshop, mutta paljon lisää siistejä ominaisuuksia, esim. mahdollisuus tehdä 3D -jälkeä ihan tosta vaan! Niin huikee juttu, että meinasin pyörtyä koulussa kun meillä kävi Sumo Paintin edustaja näyttämässä kikkoja ja kertomassa työstään.

Jos ohjelman haluaa ladata ihan omalle koneelle, niin 19e hinta on mielestäni äärimmäisen helposti lähestyttävä. Yllä olevat kuvat tein äsken ja tallensin itelleni suoraan sieltä netistä, eli homma pelittää varsin kivuttomasti.

SUOSITTELEN KOKEILEMAAN.

4 kommenttia:

 1. I'M SO GONNA DO THIS! Mutta miks luen tällasia ideoita tähän aikaan vuorokaudesta kun pitäisi ennen kaikkea nukkua :D

  VastaaPoista
 2. Se on niiden hyvien ideoiden hinta - unesta kun nipistää niin sitten saa parhaat inspiraatiot kuriin... kamalaa ja ihanaa.

  VastaaPoista
 3. Vau, täytyy katsastaa toi Sumo, aika hyvän hintanen ;)
  Itse olen ihan innoissani Inkscapesta, saattaa olla ihan vanhakin juttu, mutta oli mulle uutinen.
  Sulla on tosi kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 4. En oo ite ainakaan kuullu tosta Inkscapesta, tsekkaan myöskin. :) Kiitos, vilkaisin vähän sun blogia ja itselläsi on myös oikein kivoja ja seesteisiä kuvia :)

  VastaaPoista