2010/12/04

logoslogos

Olen suunnitellut muutaman logon koulujuttuja varten:


Koko luokka teki meidän linjanohjaajan omalle yritykselle logoehdotukset ja ope palkitsee parhaan ehdotuksen, joka pääsee Skillit Taitokoulun nettisivuille ja muutenkin yrityksen käyttöön, esim. pinsseihin jne. Saapi nähdä miten mun käy...


Loput logot onkin sitten mielikuvitusyrityksiä varten. Yllä lasten lelukaupan logo, jossa hain totaalista lapsiin vetoamista - yhtälailla tyttöihin ja poikiin. Olisin halunnut käyttää värejä paljon villimmin, mutta logossa se ei toimi.


Ja sitten gourmet -ravintolan logo. Nimi on ranskaa ja tarkoittaa herkkupalaa (tämä oli oma nimi-idea). Opettaja on sitä mieltä, että varjo ei toimi käytännössä ja liukuvärit ovat hankalia... Uskon häntä ja nämä ovatkin ihan vaan harjoitustöitä. :D


Hampurilaisravintolan logo, jonka nimestä en kyllä erityisemmin tykkää... Logon tekeminen oli mun osuus mainoksesta, joka tehtiin ryhmätyönä.


Tämä on vakuutusyhtiön logo ja on mun mielestä näistä ehkä onnistunein ja käyttökelpoisin kaikessa yksinkertaisuudessaan. Nimi on oman pään tuotos. Honkavakuutus -nimistä yritystä ei ole olemassa ja innostuin tästä aiheesta enemmänkin ja suunnittelin yritykselle käyntikortin ja lehti-ilmoituksen.
Kuva lapsesta ei ole itse ottamani vaan ilmaisesta kuvapankista osoitteesta http://www.sxc.hu/. RAUHALLISTA JOULUA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti